23948sdkhjf

Bestseller uddeler 300 mio. kr.: Alle ansatte får ekstra månedsløn

Når de ansatte i Bestseller tjekker deres lønseddel i november, vil de se, at der går en del mere ind på kontoen end normalt. Bestseller belønner nemlig medarbejderne med en ekstra månedsløn.

Det sker efter halvandet år med pandemi og nedlukninger, som har udfordret virksomheden, og det skal således være en belønning for det store slæb medarbejderne har taget og deres bidrag til, at virksomheden er kommet stærkt ud på den anden side af pandemien.

- Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu, siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i Bestseller, i en pressemeddelelse.

I alt uddeler Bestseller godt 300 mio. kroner til de ansatte i forbindelse med den ekstraordinære bonus.

- Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde, siger Anders Holch Povlsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094