23948sdkhjf

Fynsk Kvickly tvinges til at sætte en stopper for udvidelsesplaner

Ved Kvickly-varehuset i Middelfart har man gennem længere tid arbejdet på at oprette en række ekstra parkeringspladser samt etablere en forbindelsesvej mellem varehusets vestlige og østlige parkeringsarealer.

Det må de dog indstille sig på ikke kan blive til virkelighed.

I hvert fald har Middelfart Kommunes tekniske udvalg bedt Kvickly om at vælge én af de to, da de ikke mener, der kan blive plads til begge.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Baggrunden er, at der har været en række protester fra naboerne til den foreslåede forbindelsesvej og den ekstra parkeringsplads, mens der ved den offentlige høring også har været mange negativt ladede svar.

Og det har altså fået kommunen til at sige, at Kvickly må vælge mellem én af de to. Det kan Kvickly-direktør Ole Ebdrup Andreasen godt affinde sig med. Han vil vælge parkeringspladsen.

- Jamen, så er det da helt klart de ekstra p-pladser, som er vigtigst for os. Det vil give kunderne cirka 10 ekstra p-pladser på den vestlige del, hvor vores personale i dag holder, samtidig vil der blive knap 30 ekstra pladser på den østlige del, ligesom vi får 12 pladser til vores personale, siger han til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094