23948sdkhjf

Løvens Hule-investor trækker sig fra investering

Mindre end et år efter de tre serieinvestorer Jan Lerhmann, Jacob Risgaard og Mia Wagner sendte onlinevirksomheden Decofarver ud af DR’s løvehule med den næststørste investering i programmets historie, har Mia Wagner valgt at trække sig fra foretagendet.

Det skriver Finans.

Til mediet fortæller Jesper Laursen, medstifter af Decofarver, at Mia Wagner er blevet købt ud af Jacob Risgaard og Jan Lerhmann, der hver har overtaget 4 pct., mens medejer Jesper Christensen har overtaget de resterende 2 pct.

Jesper Laursen ser det som et skulderklap, at de to resterende løver har valgt at øge deres andel i foretagendet, og Mia Wagner medgiver også, at det er en god forretning, hun nu har valgt at trække sig fra.

– DecoFarver er en sindssygt god og spændende forretning, og det giver rigtig god mening at styrke ejerandelene – derfor har Jan Lerhmann og Jacob Risgaard givet os et tilbud, vi ikke kunne afslå. Vi glæder os til at se DecoFarvers udvikling, skriver hun i en mail til Finans.

Decofarver blev stiftet i 2013 og lykkedes sidste år med at lande sit første millionoverskud. Mia Wagner, Jan Lerhmann og Jacob Risgaard købte i starten af året 30 pct. af virksomheden for 2,7 mio. kr. Parterne er enige om ikke at oplyse prisen for den nye handel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14