23948sdkhjf

Ikea giver ekstra penge til medarbejderne efter corona-indsats

Det har tidligere været fremme, at Jysk uddelte en bonus til deres ansatte som tak for hårdt arbejde under pandemien.

Nu springer også konkurrenten Ikea med på bølgen, idet de samlet uddeler lidt under 15 millioner til deres knap 3000 ansatte her til lands.

Det svarer til ca. 7700 kroner pr. fuldtidsmedarbejder.

Idéen med pengegaven er, at den skal være en belønning for deres arbejde under corona.

 - Vi har aldrig før i IKEAs historie oplevet så mange omvæltninger på så kort tid. Vi er meget imponerede over, hvordan vores medarbejdere har udlevet vores værdier og præsteret i fællesskab i en tid, hvor de har skulle omstille sig til at hjælpe kunderne på helt nye måder. Derfor er jeg også utrolig glad for, at vi nu kan give noget ekstra tilbage, siger Johan Laurell, adm. direktør i IKEA Danmark.

Det er Ikea Danmarks globale organisation, Ingka Group, der står bag initiativet. Ingka Group er repræsenteret i 32 markeder, og samlet set udbetales der 110 mio. euro i pengegaver til mere end 170.000 Ikea-medarbejdere på tværs af Ingkas varehuse. Hvert marked tildeles et beløb baseret på andelen af Ingkas totale salg og lønomkostninger. For IKEA Danmark er det samlede beløb 14,7 mio. kr.

Samtlige fuldtidsansatte i IKEA Danmark, der var ansat den 31. august 2021 og stadig er ansat til januar 2022, kan få del i bonussen, mens de deltidsansatte får en bonus afhængig af deres timeantal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109