23948sdkhjf

Lantmännen lukker nordjysk brødfabrik

12 ansatte mister jobbet, når Lantmännen Unibake lukker fabrikken i Øster Doense med udgangen af august, skriver NNF.
Lantmännen Unibake lukker brødfabrikken i Øster Doense med virkning fra 31. august i år. Dermed står 12 ansatte uden job, skriver Fødevareforbundet NNF.

- Det er en rigtig trist situation for de medarbejdere, der nu mister deres arbejdsplads. Nye jobs hænger mildest taget ikke på træerne i det nordjyske, siger Svend Andersen, der er næstformand i Fødevareforbundet NNF Nordjylland.

Fabrikken fremstiller især pizzasnegle, pølsehorn og Dagmartærter. Det er angiveligt overkapacitet, der er årsag til lukningen.

En god tone
Jan Klarskov Henriksen – der overtog direktørsædet i Lantmännen Unibake ved årsskiftet – varslede allerede i februar et gennemsyn af den samlede virksomhed med fyringer som et uundgåeligt følge.

Fra Fødevareforbundet NNF’s side glæder man sig over, at det er lykkes at forhandle tilfredsstillende fratrædelsesordninger på plads på vegne af medarbejderne.

- Forhandlingerne er foregået i en god tone, og virksomheden har været fair, lyder meldingen fra både Svend Andersen og forbundskonsulent John Andersen, der har ført forhandlingerne med Lantmännen for Fødevareforbundet NNF.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142