23948sdkhjf

Coop kan snuppe milliardsalg fra købmænd

Coop Danmark hævder at være i dialog med over 30 købmænd om salg af deres butikker, mens NorgesGruppens køb af Dagrofa trækker ud.
Ifølge Coops egne oplysninger har en pæn andel af de omkring 100 købmænd i Spar og SuperBest, man har henvendt sig til i en veritabel opkøbskampagne i påsken, taget godt imod et købstilbud.

– Vi har mødt særdeles stor interesse for at drøfte salg af købmandsejede butikker til os. Og vi har en positiv dialog med cirka en tredjedel af dem, som vi har henvendt os til. Det er meget tilfredsstillende, mener Jens Juul Nielsen, der er informationsdirektør i Coop Danmark.

Der kan være omsætning i milliardklassen at hente for Coop Danmark, der har travlt med at købe købmandsbutikker op, før den norske dagligvaregigant rykker ind på det danske marked. 33 butikker med en gennemsnitlig omsætning på 30 mio. kr. giver en rund milliard kr. i omsætning.

Hos Spar Danmark frygter købmændenes formand Kennet Berlin at miste butikker til "fjenden" i vente-perioden.

– Der har ikke været nogen opsigelser endnu. Men mange købmænd er frustrerede over, at der ikke sker noget, mener Kennet Berlin.

Læs mere i Dansk Handelsblad fredag 11. maj


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109