23948sdkhjf

Kæmpebrand hos Biltema

Torsdag stod Biltema i Esbjerg pludseligt i flammer. Det betød, at den 800 kvadratmeter måtte lukke, og det er den fortsat fredag eftermiddag.

Først mandag kan de gå i gang med at finde årsagen til branden, der endnu er ukendt.

- Vi ved intet på nuværende tidspunkt om årsagen. Lige nu er vi bare rigtig glade for, at vores brandsikring og beredskabsplan fungerede, og at både personale og kunder meget hurtigt kom i sikkerhed, da branden opstod. Vi er utroligt taknemmelige for, hvordan personale håndterede situationen, og vi er klar med krisehjælp til dem, som har brug for det. Det er vores vigtigste opgave lige nu, siger Jacob Borring Møller, der er landschef for Biltema i Danmark.

Branden opstod en halv time før lukketid, da alarmen gik. Der var i første omgang ikke brand i butikken men kun på lageret, og straks blev de 20 kunder i butikken evakueret.

- Branden udviklede sig hurtigt. Heldigvis er vores bygninger inddelt i forskellige brandsektioner, så da alarmen gik, lukkede branddørene præcist, som de skulle. Derfor er branden ikke gået ud over butikken. Men der venter en del oprydnings- og sikringsarbejde, så hvornår vi kan åbne igen, kan vi først give et endeligt svar på først i næste uge. Der er ingen tvivl om, at det får store økonomiske konsekvenser for os. Hvor store, får vi først overblik over i løbet af næste uge, siger Jacob Borring Møller.

Forsidefoto: PR-foto

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094