23948sdkhjf

Ny direktør for Coops ejendomsforretning

Coops ejendomsforretning, Coop Ejendomme, er efterhånden blevet et stort tilløbsstykke.

Resultaterne tæller blandt andet købet af et større tocifret antal butiksejendomme over hele landet, sammensætning af et nyt og udvidet byg- og projektudviklingsteam og opbygningen af en pipeline af ejendomsviklingsprojekter i milliardklassen, ikke mindst Coop Byen, der bliver en bæredygtig bydel med plads til 4500 indbyggere placeret ved Coops hovedsæde i Albertslund.

Med den succes i bagagen vælger Coop nu at rykke den hidtige ejendomschef, Flemming Møller Hansen, op som ejendomsdirektør.

Han har siden 1998 været en del af Coop, hvor han først var uddeler i en SuperBrugsen og siden har været regionschef i Fakta og projekt- og udviklingschef i Coop Ejendomme, før han i 2019 blev ejendomschef.

Som ejendomsdirektør vil Flemming Møller Hansen fortsat være ansvarlig for at gennemføre Coops omfattende Butiksporteføljestrategi, som omfatter et trecifret antal udvidelser, flytninger og nye butikker til Coops kæder samt værdioptimering af Coops Ejendomsportefølje, fortæller Coop i en pressemeddelelse.

De oplyser dog ikke, hvad der helt præcist er forskellen på Flemming Møller Hansens gamle stilling som ejendomschef og den nye titel som ejendomsdirektør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109