23948sdkhjf

Meny rykker ind i kælderen under Illum

Det har ikke altid været lige let at drive supermarked i kælderetagen under Illum.

Det må Irma sande. De har også tidligere været i kælderen, men må nu for anden gang kaste håndklædet i ringen.

Til gengæld giver det mulighed for, at Meny kan rykke ind, og det gør de fra februar næste år.

Det skriver Berlingske.

De kommer til Illum som led i en større udvidelsesplan, hvor de forventer at åbne flere Menyer rundt omkring i landet de kommende år, og til avisen fortæller Meny-chef Richo Boss, at de med placeringen kan henvende sig både til det publikum, der efterspørger dyrere, finere varer, og appellere til hverdagskunderne.

I 2018 åbnede Irma for anden gang under Illum - de havde i første omgang ligget der fra 1969 til 2016 - men det var ingen storartet succes. Irma i Illum blev den mindst indtjenende af kædens butikker. I den anledning lægger salgs- og driftsdirektør hos Irma, Jan Larsen, vægt på de manglende kunder som en grund til opsigelsen.

- Vi har ikke nok kundestrøm derinde til at drive en fornuftig forretning. Vi har med Illum lavet en fælles aftale om ikke at være der mere, og at de derfor kunne kigge efter andre. Jeg tror også, at danskerne er dårlige til at handle ind i en kælder, og jeg kan ikke se for mig, at kundestrømmen i kælderen skulle vækste væsentligt i fremtiden, siger han til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11