23948sdkhjf

Erfaren købmand åbner spritny Rema 1000 i Nordvest

Ved udgangen af november måned åbner Rema 1000 ny butik i København NV. Det bliver den erfarne købmand Per Hjortstrand, der skal stå i spidsen for forretningen, der åbner i S&E Huset på Frederikssundsvej 5.

Han har de sidste fem år været købmand i Rema 1000 i Stenlille i Sorø Kommune, men nu skal han stå bag den helt nyåbnede butik.

- Igennem mine efterhånden mange år i REMA 1000 har jeg fået så mange gode oplevelser og udfordringer, som jeg har lært rigtig meget af, og jeg ser meget frem til at bruge min erfaring i den nye butik her i Nordvest i København. Jeg glæder mig helt vildt til at åbne butikken og ikke mindst til at byde alle kunderne inden for sammen med hele mit hold af dygtige medarbejdere, siger Per Hjortstrand.

Købmanden har været en del af Rema 1000 siden 2013, og har flere forskellige roller i forskellige Rema 1000er på Sjælland.

Han ser frem til at tage fat på den nye opgave.

- Jeg ser frem til at komme i gang med at etablere en lokal butik i storbyen, hvor kunderne altid er i centrum, og hvor jeg – sammen med mine kolleger i butikken – hver dag vil arbejde for at sikre den bedste service og god stemning. Og jeg har et helt centralt mål for butikken, og det er, at vi skal være det foretrukne indkøbssted. Vi skal i fællesskab nå målet ved blandt andet at have fokus på friske varer og de gode oplevelser hver dag. Det er vigtigt for mig at skabe en butik, hvor både medarbejdere og kunder føler sig godt tilpas og velkommen, siger Per Hjortstrand.

Den nye Rema 1000 bliver butik nummer 360 i Danmark.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173