23948sdkhjf

Bolia åbner hidtil største butik

Ønsket om at styrke sin position i Danmark og bringe skandinavisk design tættere på deres kunder i nærmiljøet, får nu Bolia til at vende hjem og rette ekspansionsplanerne mod det danske marked.

Tidligere i år åbnede møbelkæden en ny stor designbutik på Trianglen i København samt en butik på Danmarksgade i Aalborg, og hovedkontoret i Aarhus har også fået en overhaling og er udvidet til dobbelt størrelse. Alle tre har til huse i historiske rammer, og snart er man klar til at slå dørene op til nye designbutikker på flere unikke lokationer, hvor især København får fuld opmærksomhed.

Den 18. november åbner Bolia et nyt designunivers på Falkoner Allé på det eksklusive Frederiksberg, i hjertet af København. Ifølge kæden er det essentielt at placere sig lokalt og ”lige om hjørnet”, og vi skal heller ikke meget mere end fem km væk for at finde endnu en kommende butik.

I efteråret 2022 rykker møbelkæden nemlig ind i de historiske lokaler i Kuglegården på Holmen i København, og bliver dermed nabo til blandt andre Ferm Living og Louis Poulsen.

Her vil en af de fredede bygninger danne ramme om den hidtil største Bolia designbutik på mere end 1300 kvm, og kæden lover, at det vil ske med stor respekt for Kuglegårdens historie, der startede i 1510. Bygningerne blev oprindeligt brugt af den danske flåde, og ambitionen er at kombinere Kuglegårdens historiske kulturarv med Bolias skandinaviske og moderne designsprog

Den Lars Larsen Group-ejede møbelkæde, der tidligere på måneden kunne præsentere et rekordresultat, skruer samtidigt op for ekspansionen i Europa og planlægger at åbne 1-2 nye butikker hver måned, året rundt.

                            

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094