23948sdkhjf

Wolt lancerer ny supermarkedskonkurrent

Fra tirsdag er madudbringningstjenesten Wolt nu også gået ind på et nyt marked. For nu kan man i Aalborg få bragt dagligvarer ud fra Wolts egen butik, Wolt Market.

Ved udbringning af mad henter Wolt-buddene ellers som udgangspunkt maden hos forskellige pizzeriaer, burgerbarer eller lignende, men i dette tilfælde er det altså Wolt selv, der har oprettet deres eget supermarked.

Det skriver Nordjyske.

- Det er en danmarkspremiere, I får her i Aalborg. Butikken er bare den første af en række i Danmark, og vi forventer at kunne tilbyde noget helt anderledes end vores konkurrenter, siger Mikkel Freiesleben, der er direktør i Wolt Market, til avisen.

Wolt Market ligger på Vesterbro centralt i Aalborg, men det kommer altså til kun at være et sted, hvor Wolt-buddene kan hente ordrer, og kunder vil ikke selv kunne gå på opdagelse.

De er klar til at tage kampen op mod mere etablerede konkurrenter - både fysiske og online-butikker.

- I modsætning til mange af de konkurrenter, vi har på dagligvaremarkedet, så kan kunderne her hos os være mere spontane. Man skal ikke have bestilt dagen før, men kan gøre det her og nu, hvis man har brug for noget. Om det så er, at du pludselig er sulten, eller om du får uventede gæster eller noget helt tredje. Det er super convenient, siger Mikkel Freiesleben.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125