23948sdkhjf

30 procent fremgang for nordjysk fusionsvirksomhed

Fusionen mellem de to Pandrup-virksomheder Carsoe og Beritech er kommet godt fra start.
Da de to Pandrup-virksomheder Carsoe og Beritech i begyndelsen af 2011 fusionerede under Carsoe-navnet, var det med et klart sigte på såvel forbedret konkurrenceevne som yderligere vækst.

Nu foreligger det første regnskab efter fusionen, og det dokumenterer, at operationen til fulde er lykkedes.

- Vi valgte at forene kræfterne for at sikre fusionsvirksomheden yderligere teknisk kompetence og væsentlig øget produktionskapacitet. Det har blandt andet givet mulighed for at gennemføre endnu større projekter, fortæller Carsoes administrerende direktør, Mikkel Jacobsen.

Særdeles tilfredsstillende
Han oplyser, at Carsoe har realiseret et resultat før skat på 6,3 mio. kr., hvilket er en forbedring på 30 procent sammenlignet med det foregående år. Virksomheden kan i øvrigt notere en tilsvarende positiv udvikling i omsætningen.

- Det er et særdeles tilfredsstillende resultat i et år, hvor vi i sagens natur har haft ret store engangsudgifter i forbindelse med fusionen. Ikke mindst er det glædeligt, at den positive udvikling kan ses på tre af de fire produktområder, som vi opererer inden for. Kun salget til detailhandelen er gået noget tilbage, hvilket ikke mindst skyldes strukturændringer i markedet, men det opvejes til fulde af salget af tanke til mejerisektoren i Norden, der har været langt over forventning, fortæller Mikkel Jacobsen.

Stor stigning i antal ansatte
Carsoe oplevede en vis afmatning i efteråret 2011, men nu ser den positive udvikling, der prægede året som helhed, ud til at fortsætte. På det grundlag forventer Mikkel Jacobsen også en fremgang på omkring 30 procent for det nye regnskabsår:

- Aktuelt er der fuld fart på udviklingen og det kan blandt andet ses på medarbejderstaben, som alene i år er øget med 22, så vi nu beskæftiger 87 medarbejdere.

Carsoe har stor ekspertise inden for produktionsløsninger til levnedsmiddelindustrien, det gælder både som leverandør af slagteriudstyr til detailhandelen og ikke mindst på områderne lifte og tømmeudstyr samt bakkedispensere.

Desuden er virksomheden specialiseret inden for fremstilling af rustfri ståltanke til alle arbejdsprocesser i nærings- og nydelsesmiddelindustrien. Hovedparten af Carsoes kunder er at finde i Danmark og det øvrige Norden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094