23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Søndagsåbent reducerer madspild

Det vil reducere omfanget af madspild betragteligt, når supermarkederne fra oktober går over til at holde søndagsåbent.

Maia Lindstrøm Sejersen, kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked, som står bag kæderne Bilka, Føtex og Netto, forklarer, at den ekstra åbningsdag sikrer et kontinuerligt flow af varer i butikken.

Også Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i COOP, som står bag Kvickly, SuperBrugsen og Fakta, forventer mindre spild, specielt hvad angår fersk kød.

Hos SuperBest forklarer projektleder Henning Lindgren, at den ekstra salgsdag vil resultere i færre kasserede varer.

Budskabt glæder Selina Juul fra forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157|instance-web03