23948sdkhjf

Østjyske købmænd danner ramme for ny tv-serie

Fire Min Købmand-butikker i Randers-området kan se frem til en ekstra portion opmærksomhed, da de danner rammen for en ny tv-serie, der både kan ses online og på TV 2 Østjylland.

Serien hedder PANIK og er skrevet af den kendte komiker Christian Fuhlendorff og har en anden komiker, Victor Lander, i hovedrollen.

Hos Dagrofa, der står bag Min Købmand, er man glade for at kunne bidrage til serien.

For serien drejer sig blandt andet om at give et nyt syn på livet i provinsen, hvor de små, lokale butikker ofte kan være omdrejningspunktet i et lokalsamfund.

Blandt andet derfor var der ingen tøven hos Dagrofa om at være med.

- Da vi blev spurgt om at lægge scenografien til serien PANIK, gav det rigtig god mening at sige ja. Serien viser det engagerede liv i provinsen; hvordan en karriere som købmand også kan se ud – og ikke mindst viser den glæden ved det lokale. Det er temaer og en historie, der går helt i tråd med Min Købmands kerne. Så det var fuldstændig oplagt, siger Mads Nielsen, drifts- og projektchef hos Dagrofa.

Netop den udtalelse går hånd i hånd med topchef Tomas Pietrangeli, der flere gange har lagt vægt på netop Min Købmand og Spar-købmændenes roller i de små samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157