23948sdkhjf

Dansk tilbudsportal opkøber nordiske konkurrenter

Den danske udbyder af deals - altså forskellige tilbud og rabatkuponer - Sweetdeal har været på rundtur hos de skandinaviske naboer, og det har resulteret i et opkøb af Let's Deal, der opererer i Norge og Sverige med samme koncept som Sweetdeal.

På den måde bliver Sweetdeal Nordens største udbyder af deals med 2 millioner kunder tværs af Danmark, Norge og Sverige.

Helt grundlæggende er Sweetdeals - og Let's Deals - koncept, at man kan købe rabatkuponer og få andre tilbud gennem siderne, som man kan indløse enten online eller fysisk. For Sweetdeals vedkommende er det især oplevelser, restauranter og livstilsprodukter.

På tværs af landegrænser

Opkøbet vækker glæde hos Sweetdeal, der nu er til stede i hele Skandinavien.

- I Sweetdeal har vi en ambitiøs vækststrategi, og vi har længe haft et godt øje til landene omkring os. Derfor er vi vanvittigt glade for, at vi nu får mulighed for at udvide og udvikle forretningen i Norge og Sverige. Sweetdeal og Let’s Deal er to stærke brands, og sammen bliver de en aktør, der vil være attraktiv for mange nye partnere og større virksomheder, som søger en markedsføringskanal på tværs af landegrænser. Alle vil gerne have flere kunder – og det hjælper vi nu med i hele Norden, siger ejer og CEO hos Sweetdeal, Carsten Blom-Hanssen.

Let's Deal har hidtil været ejet af medievirksomheden Schibsted, der blandt andet driver Aftonbladet i Sverige og VG i Norge. Men nu er det tid til at lade forretningen gå videre til mere specialiserede retail-kræfter.

- Markedet har ændret sig de seneste år, og deals er i dag mere et koncept end et produkt.
Styrken i konceptet med lokale tilbud, innovative produkter, rejser og oplevelser er fortsat unik, men nu er tiden inde til, at en mere specialiseret aktør overtager ejerskabet og tager Let's Deal ind i næste fase. Vi mener, at Sweetdeal er den helt rette køber til at løfte den opgave, siger Peter Grytterhielm, COO hos Schibsted.

Selvom Sweetdeal overtager ejerskabet af Let's Deal vil de to virksomheder fortsat operere under hvert sit navn, så den danske portal vil hedde Sweetdeal.dk, mens det i Norge og Sverige vil hedde henholdsvis Letsdeal.se og Letsdeal.no.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14