23948sdkhjf

Danske skolebørn får æren for ikonisk slikkepinds comeback

Danske slikkepindfans har en stor del af æren for, at den ikoniske Dumle-slikkepind fra finske Fazer snart er tilbage på butikshylderne.

Det konstaterer Fazer i en pressemeddelelse.

Fazers nordiske hovedkontor meddelte for knap et år siden, at produktionen af ​​karamelslikkepinden ville ophøre på grund af problemer med produktionen. Men nu er der fundet en løsning, så den klassiske slikkepind kan vende tilbage indenfor de kommende uger, meddeler Fazer..

Ifølge slikkoncernen medførte produktionsstoppet, at hovedkontoret i Finland modtog breve fra danske skoleklasser, der i både ord og tegninger udtrykte ønske om at få slikkepinden tilbage. Fazer meddelte dengang, at man ville arbejde på at finde en løsning.

- Sidste vinter, da beslutningen blev taget, var der ingen løsning på, hvordan vi kunne fortsætte produktionen af ​​Dumle-slikkepinden, da maskinen krævede tiltagende reparationer. Men vi har nu fundet den rette ekspertise til at forlænge maskinens levetid, og efter en dedikeret indsats kan vi nu sikre den unikke smag og konsistens, som Dumle-slikkepinden er kendt for, siger Hans Christian Ulrich, direktør i Fazer Danmark.

-  Indsatsen for at finde en løsning på problemet med produktionen blev uden tvivl accelereret som følge af især de mange danskeres reaktion på, at slikkepinden blev taget af hylderne. Det var virkelig noget, der gav genlyd på hovedkontoret i Finland, så vi skylder i virkeligheden de danske Dumle-fans en stor tak, tilføjer han

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109