23948sdkhjf

Power åbner endnu en butik: - Vi har glædet os meget, meget længe

Elektronik- og hvidevarekæden Power har fortsat gang i ekspanderingen. For nyligt blev det annonceret, at de inden længe kommer til at blive naboer med Elgiganten i Slagelse.

Og nu indtager de i løbet af året også Vendsyssel. For første rykker de nord for Aalborg, hvor kæden åbner en ny butik i Frederikshavn på 2200 kvadratmeter på Grønlandsvej 22, hvor der tidligere har ligget en Jem&Fix. Der skal ansættes cirka 35 lokale medarbejdere i butikken, som senest åbner op til jul 2022.

Det skriver Nordjyske.

- Jeg kan roligt sige, at vi har glædet os meget, meget længe til at komme herop i den nordlige del af landet. Vores analyser viser tydeligt, at frederikshavnerne kommer til at opleve markant lavere priser på elektronik og hvidevarer, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power.

Direktøren håber at åbningen af den nye Power forretning kan få en positiv indflydelse på resten af det lokale forretningsliv i Frederikshavn, fordi kunderne i dag skal helt til Aalborg for at gå i Power og dermed også gør andre indkøb i Nordjyllands største by.

Udover Frederikshavn lyder det fra Jesper Boysen, at Power også er på udkig efter lokaler i Hjørring, hvor de også ønsker at åbne et varehus.

Hvis alt går vel når Power i Frederikshavn at åbne inden julen i år, mens der endnu ikke er en tidsplan for varehuset i Hjørring.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125