23948sdkhjf

Køkkenkæde åbner endnu et flagskib i Storkøbenhavn

Den 11. februar tager køkkenkæden Designa endnu et skridt i vækstplanerne med åbningen af en ny flagskibsbutik i Glostrup.

Den nye butik spreder sig over to etager, og det er et erfarent makkerpar, der står klar til at byde køkkenkunderne indenfor.

Bag butikken står nemlig Peter Ulrichsen, der senest kommer fra HTH i Glostrup, og Christian Johansen, der også har en fortid hos HTH, men som det seneste år har været butikschef i Designas egen butik Ved Vesterport 6 i hjertet af København – en butik, makkerparret desuden også netop har købt af kæden. Og det vækker glæde hos Designa-direktør Erik Høj.

 – Omdrejningspunktet for vores vækststrategi er at gøre kæden til landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere. Vi har over de sidste år kunnet tiltrække dygtige køkkenfolk, der alle brænder for at være selvstændige. Det giver et drive i kæden, som er helt unikt, udtaler han i en pressemeddelelse.

Og også for de to butiksindehavere har et tæt samarbejde med hovedkontoret været afgørende for beslutningen.

– Lige fra vi havde første dialog med Erik kunne vi mærke, at Designa Køkken var den helt rigtige partner for os. Samarbejdet mellem hovedkontoret og butikkerne er altafgørende, fastslår Peter Ulrichsen og Christian Johansen.

Med den nye butik i Glostrup indfrier kæden desuden sin ambition om at styrke tilstedeværelsen i det storkøbenhavnske, ikke mindst inden for erhvervssegmentet. Mens stueetagen byder på trends og inspiration målrettet de private kunder, er førstesalen indrettet som en stor erhvervsafdeling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113