23948sdkhjf

Magasin åbner stormagasin i Tyskland

Stormagasinet Magasin kommer inden længe til at brede sig udover de danske grænser.

Mere præcist åbner de et nyt varehus i den tyske by Kassel 31. marts.

Det skriver Børsen.

Stormagasinkæden blev i fjor overtaget af tyske Peek & Cloppenburg, og selskabet er glade for at tilføje et tysk medlem af Magasin-familien, der i forvejen tæller syv varehuse i Danmark.

- I Kassel har vi fundet en meget attraktiv placering til vores første Magasin du Nord-butik i Tyskland. Topplaceringen i den indre by vil vi udnytte, siger Dr. Stephan Fanderl, der er salgsansvarlig i Peek & Cloppenburg, til avisen.

Normalt driver Peek & Cloppenburg varehuse under eget navn, men da Peek & Cloppenburg består af to selvstændige selskaber med hvert sit hovedsæde - og hvert sit geografiske område -, så kan de ikke kalde varehuset for Peek & Cloppenburg, da Magasin-ejeren har hovedsæde i Düsseldorf og varehuset i Kassel ligger i det område, som hører under det andet Peek & Cloppenburg-selskab, som har hovedsæde i Hamborg.

Derfor kommer det altså til at hedde Magasin Du Nord, men det har Magasin-direktør Peter Fabricius ikke noget problem med. Han fortæller til Børsen, at de ikke har været involverede i planlægningen af det tyske varehus, men at der ikke er noget problem i, at navnet går igen, fordi der er "et stort sammenfald mellem de modebrands, som sælges i Magasin og i Peek & Cloppenburg."

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094