23948sdkhjf

Lokale kræfter sætter foreløbig stopper for Rema 1000s planer

I sønderjyske Gråsten har Rema 1000s planer om at åbne en ny butik været sat på pause gennem længere tid, og de ved endnu ikke, hvornår de kan gå i gang. 

Det skriver JydskeVestkysten.

Den ufrivillige pause skyldes, at der er indgivet en klage til Planklagenævnet omkring opførelsen af butikken ved Ulsnæs-Centret, der er placeret ved en hovedvej i Gråsten.

Klagen går på, at en Rema 1000 vil svække handelslivet i Gråstens bymidte.

Lokalplanen for projektet er ellers vedtaget, men i sommeren 2021 blev der indgivet klage til Planklagenævnet, og det er altså afgørelsen af den sag, som Rema 1000 venter på.

- Selvom vi har fået at vide, at klagen ikke har opsættende virkning, så er vi ikke gået i gang med byggeriet endnu på grund af klagen. Vi vil dog søge byggetilladelse, men vi går ikke i gang, inden vi har den endelige tilladelse, siger Stephan Sørensen, der er ejendomsdirektør hos Rema 1000 til avisen.

Klagen er indgivet af den tidligere bestyrelse i Gråsten Handel, hvor formand Gunnar Hattesen gik af i januar. Hverken han eller den nuværende bestyrelse har ønsket at kommentere sagen til avisen.

Stephan Sørensen tilføjer, at klagen skyldes "god, gammeldags misundelse", men indtil videre må Rema 1000 altså vente med at sætte spaden i jorden.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142