23948sdkhjf

Stor dagligvarekoncern indgår samarbejde med Plantebranchen 

Foreningen Plantebranchen, der organiserer en lang række spillere på det plantebaserede fødevaremarked, har fået sit første medlem fra dagligvarebranchen.

Dagrofa har således som den første dagligvarekoncern meldt sig ind - og ifølge en pressemeddelelse fra Dagrofa skærper koncernen dermed indsatsen for at nå målet om at være blandt de førende leverandører af plantebaserede fødevarer til danskerne. 

- I Dagrofa vil vi gerne inspirere vores kunder til nye og spændende madoplevelser inden for plantebaserede alternativer til animalske fødevarer. Derfor er det vigtigt for os at have fingeren på pulsen. Det er årsagen til, at vi har meldt os ind i Plantebranchen, som samler de centrale aktører i forhold til den plantebaserede dagsorden, siger Michael Christensen, der er kategoridirektør i Dagrofa. 

- Vi oplever, at kunderne i stigende grad tilvælger plantebaserede produkter, når de handler ind i butikkerne, og den udvikling skal forstærkes. Derfor har vi fastsat et konkret mål om, at vi skal have tredoblet salget af denne type varer inden udgangen af 2024. Jeg er sikker på, at medlemskabet af Plantebranchen giver os et solidt rygstød i den retning, tilføjer han.

Bestyrelsesformand for Plantebranchen Henrik Lund glæder sig over, at Dagrofa som den første dagligvarekoncern melder sig under fanerne. Han konstaterer, at det er vigtigt at have samlet hele værdikæden i ét forum.

- Forudsætningen for, at fremtiden smager langt grønnere end i dag, er, at de plantebaserede fødevarer er lige rundt om hjørnet i supermarkederne, at de smager godt og kan indgå i de retter og måltider, som vi alle er vokset om med. Derfor er det vigtigt, at flest mulige aktører fra branchen for de plantebaserede fødevarer sidder ved samme bord. Her er Dagrofa en vigtig spiller, og der er plads til flere om bordet, fastslår Henrik Lund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11