23948sdkhjf

EM-fodbold godt for take away-salget

Just-Eat mærkede en klar fremgang i salget i forbindelse med Danmarks første kamp under EM-slutrunden og forventer øget aktivitet igen i aften.
Det kræver mad og drikke at fejre det danske landshold, når det går godt.

I hvert fald inspirerede Danmarks sejr over Holland lørdag aften et usædvanligt stort antal danskere til at besøge just-eat.dk, for derfra at bestille mad i løbet af weekenden.

- Alt i alt har weekenden ligget cirka 20 procent over normalen, men det blev faktisk søndagen, der hev det helt hjem. Lørdag var bedre end normalt, men søndagen blev vores bedste dag nogen sinde bortset fra nytårsdag. Der blev bestilt 55.000 måltider gennem Just-Eat.dk søndag, siger direktør Mads Eriksen (billedet).

Også boom i drikkevaresalget
Han ser derfor frem til aftenens kamp, hvor Danmark atter skal i aktion mod Portugal.

- Her forventer vi cirka 15 procent mere omsætning end normalt. Det er sat lidt lavere end forventningerne inden Holland-kampen, men vi går ud fra, at den første succes sætter sine spor, så danskerne har lyst til at forkæle sig selv lidt med noget god takeaway til Portugal-kampen. Søndag var det meget pizza og burger, der blev solgt, og der kunne vi godt forestille os, at det bliver lidt anderledes onsdag, hvor det måske nærmere er sushi, asiatisk mad, smørrebrød eller bøffer, som de vil have. Vi tror på, at der er mange, der vil have lidt hverdagsforkælelse, når der nu er landskamp, forudser direktøren.

De forøgede mængder af take away matches i øvrigt af drikkevanerne under EM. Således oplyser FDB Analyse, at danskerne køber fire gange så mange øl som på en almindelig dag både på dagen før en landsholdskamp og på selve dagen for kampen.

Danmarks anden landskamp under EM-slutrunden afvikles i aften fra kl. 18 til 20.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079