23948sdkhjf

Holch Povlsen får Holch Povlsen med på holdet

Troels Holch Povlsen og Anders Holch Povlsen har ikke tradition for at eje virksomheder i fællesskab, men nu er sønikke blevet en del af farmands belysningsvirksomhed. 

Det skriver Finans

Familien har valgt at samle ejerskabet af belysningsvirksomheden Frandsen og møbelvirksomheden &Tradition i det hidtil Anders Holch Povlsen-ejede Union Nine, hvor Nine United-direktør Mogens Madsen også er indsat som ny direktør. Til avisen fortæller han, at Troels Holch Povlsen fremover vil eje 75 pct. af selskabet, mens Anders Holch Povlsen vil sidde på de 25 pct.

– For at styrke det naturlige samarbejde mellem selskaberne indenfor møbler, belysning og boligtilbehør, har vi samlet ovenstående ejerskab i selskabet Union Nine A/S, forklarer den nye direktør om baggrunden for beslutningen.

Anders Holch Povlsen har i en årrække været en del af ejerkredsen bag &Tradition, hvor også direktør og stifter Martin Kornbek Hansen fortsat har en minoritetsandel, men nu bliver han altså også en del af ejerkredsen bag beslysningsselskabet. 

Det er anden gang i år far og søn forener kræfterne. Senest skete det i januar med oprettelsen af Nine United Logistics, som de to generationer ejer ligeligt i fællesskab med forretningspartner Adam Christian Dantzer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109