23948sdkhjf

Profil takker af som finansdirektør i Matas efter 15 år

Siden 2007 har det været Anders Skole-Sørensen, der har været i spidsen for økonomien i beauty-giganten Matas, men fra 1. juni er det slut.

Han stopper som finansdirektør i Matas, når de har afleveret 2021/2022-regnskabet, men ifølge en fondsbørsmeddelelse "stå til rådighed som rådgiver for direktionen indtil udgangen af regnskabsåret 2022/2023".

Ifølge Matas-topchef Gregers Wedell-Wedellsborg skal Matas til at starte en ny vækststrategi, og derfor passer det udmærket, at en ny CFO skal være med til det.

- Timingen for et skifte er god for begge parter, nu hvor Matas er kommet styrket igennem Corona-tiden og skal til at tage hul på en ny vækststrategi frem mod 2025/26. Anders har været en skarp sparringspartner, en sikker hånd og en værdsat makker i direktionen. Jeg ønsker Anders held og lykke med sin videre bestyrelseskarriere og er glad for, at vi fortsat kan trække på hans viden og indsigt i forbindelse med det planlagte vagtskifte på CFO-posten, siger Gregers Wedell-Wedellsborg i fondsbørsmeddelelsen.

Anders Skole-Sørensen er taknemmelig for sine 15 år i koncernen.

- Jeg har været glad for at have haft muligheden for at være en del af Matas på den spændende rejse, som selskabet har været igennem, siden jeg tiltrådte i 2007. Matas står i dag som en stærk omnichannel-detailvirksomhed med stolte historiske rødder og traditioner. Jeg er overbevist om, at Matas vil opretholde sin stærke position og ser frem til at følge Matas fra sidelinjen fremover. Jeg vil gerne takke alle de gode kolleger og samarbejdspartnere, som jeg over årene har haft den glæde at arbejde sammen med, siger Anders Skole-Sørensen.

Anders Skole-Sørensen kommer til fortsat at være en del af bestyrelsen i Matas' datterselskab Firtal Group.

Matas oplyser, at de forventer at kunne offentliggøre en ny CFO inden længe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156