23948sdkhjf

De sælger alverdens snacks og satser nu på mystiske bokse

Efter at have leveret snacks til lækkersultne nordjyder siden sommeren 2020 har iværksættervirksomheden Snack Patruljen nu kig på hele landet - og satser på, at omsætningen i år stiger til tre millioner kroner.

Det skriver nordjyske.dk, som fortæller, at de tre unge iværksættere Maria Stephansen, Tristan Sporring og Bjarke Sporring siden etableringen har omsat for knap en million.Sidste år  havde virksomheden cirka 3.500 ordrer fra sin hjemmeside og app. Alle blev leveret til kunderne af Tristan Spørring på et løbehjul.

Snack Patruljen importerer snacks fra hele verden efter til at begynde med kun at have haft kendte varer som Kims Chips i sortimentet. Nu er der 80-90 varianter på hjemmesiden, og i løbet af 2021 blev Tristian Sporring så presset på udbringninger, at trioen nu har bude fra Wolt til at levere en stor del af bestillingerne.

Det påvirkede ifortjenesten så meget, at Snack Patruljen har udviklet et nyt koncept med navnet Mystery Boxes:Kunderne kan nu tegne et abonnement, så de hver måned modtager en Mystery Box med alverdens specielle snacks. 

- Vi vil gerne trække vores virksomhed hen på Mystery Box frem for hurtig levering af snacks, fordi det er nemmere at styre, og det er også sjovere for os og forhåbentligt også danskerne, fordi de er med i jagten på de bedste snacks, siger Tristan Sporring til Nordjyske.

Snack-boksene bliver leveret med GLS, hvilket har udvidet virksomhedens kundekreds fra Aalborg til hele Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156