23948sdkhjf

Meny får indkøbsvogne og -kurve produceret i genanvendt plast

Når Meny i Illum slår dørene op 5. maj, er det på mange måder med features, der adskiller den nye butik fra andre Meny-butikker.

Kundevognene er produceret i genanvendt plast. Det er en bevidst vej, Meny har valgt at gå, siger Meny’s marketingschef Carsten Kure til RetailNews' søstermedie Plast Forum:

- Vi er rigtig glade for, at vi har fundet en god løsning på vores kundevogne ved at indkøbe en model, der er fremstillet i genanvendt plast, hvor vi ikke går på kompromis med funktionaliteten. Derudover er vi selvfølgelig også tilfredse med, at det er en løsning, der er attraktiv rent æstetisk.

Vognene er fremstillet af Plastimark i Italien, og er købt ind via den danske forhandler hedder Storeteam.

I samme boldgade har Meny valgt at bestille 200 trillekurve hjem, der er produceret i genanvendt plast, fiksket op fra havet, forhandlet af AION.

De fleste Meny-butikker ejes og drives af selvstændige købmænd. Kæden er en del af NorgesGruppen, der har en ejerandel af danske Dagrofa. Meny har de seneste par år haft indkøbskurve af genanvendt plast i flere af de norske butikker. Her er leverandøren også AION, og kvaliteten er derfor testet siden 2020.

Meny i Illum erstatter Irma, der stort set har ligget i bolighuset siden 1969.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078