23948sdkhjf

Grøntkassefirma åbner igen i denne uge - med stor ændring

Den konkursramte grøntkassevirksomhed Eat Grim, der i januar blev reddet af nye ejere,  er nu klar til igen at sende grimme grøntsager ud til forbrugerne.

Ifølge FødevareWatch har Eat Grim meddelt kunderne, at onsdag er ny åbningssdag - og det med en noget anderledes tilgang  til de grimme grøntsager, som hidtil har været økologiske. Nu vil Eat Grim også sælge konventionelt producerede grøntsager.

- Vi starter med at tilføje udelukkende lokalt dyrkede konventionelle produkter fra Danmark til dine kasser. Landets konventionelle produktionsmetoder er så strengt reguleret, hvilket resulterer i en af de højeste kvalitetsstandarder inden for hygiejne, dyrevelfærd, brug af medicin, pesticider og kunstgødning sammenlignet med resten af Europa og verden, hedder det i meldingen fra Eat Grim.

Stifterne Petra Kaukua og Carolin Schiemer står efter relanceringen fortsat i spidsen for Eat Grim, der i januar blev overtaget af en gruppe investorer anført af Marvin Consult og med Torben Marvin Jensen som direktør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112