23948sdkhjf

Garnvirksomhed solgt for trecifret millionbeløb

Den danske garnvirksomhed Hobbii, der i 2020 vandt Gazelleprisen hos Børsen for en vækst på over 3000 procent over fire år, har fortsat godt gang i forretningen.

Det har medført, at Hobbii nu er blevet solgt, og den europæiske vækstkapitalfond Verdane er køberen. Det skriver Børsen.

Investeringsansvarlig i Verdane, Nils Bouchet, fortæller til avisen, at der er tale om et trecifret beløb, men ifølge Børsens oplysninger nærmer beløbet sig en milliard.

I dag er Hobbii især store på det skandinaviske og tyske marked, og det er da også planen, at de inden for fem år skal være markedsledere i Tyskland, mens man derefter vil have endnu bedre fat i amerikanerne, og her er Verdane den rette ejer, mener bestyrelsesformanden.

- Det er naturligvis en speciel følelse at lukke en ny, større investor ind i ejerkredsen. På den anden side kommer virksomhedens interesser først, og her anser jeg Verdane som den allerbedste partner, vi kunne få ombord til – via både kompetencer og kapital – at øge hastigheden af både vores vækst og internationalisering, udtaler Jens Reimer Olesen, bestyrelsesformand og medstifter af Hobbii, til Børsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109