23948sdkhjf

Endnu en supermarkedskæde dropper turbokyllinger

Inden 2023 rinder ud, vil det være slut med at sælge ferske hurtigtvoksende kyllinger - de såkaldte turbokyllinger - hos nemlig.com. Og i 2024 og 2025 vil nemlig.com lave samme udfasning for henholdsvis frosne og forarbejdede produkter produkter med kylling.

- Vi har været i gang med denne udfasning i et godt stykke tid, og allerede i slutningen af i år forventer vi, at over 50 procent af de ferske kyllinger, vi sælger, stammer fra langsommere voksende kyllinger. I nemlig.com har vi allerede i dag Danmarks største sortiment af velfærds- og økologisk kød, som vi ønsker at udvikle og styrke endnu mere de kommende år. Derfor er vi også glade for endelig at sætte en dato for den fulde udfasning af de såkaldte turbokyllinger, og vi vil også gerne rykke endnu længere for kyllingernes velfærd, siger kategoridirektør Jack Enevoldsen fra nemlig.com i en pressemeddelelse.

Dyreværnsforeningen Anima roser virksomhedens tiltag for dyrevelfærden.

- Det er dejligt at se at nemlig.com er med til at løfte dyrevelfærden fra bunden. Vi er snart ved at have hele detailsektoren med på at sige nej tak til turbokyllinger, og derfor kommer vi også til i stigende grad at sætte fokus på kyllingernes trange pladsforhold i vores videre arbejde, udtaler Thorbjørn Schiønning, kommunikationschef i Anima.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111