23948sdkhjf

Kæmpe-sportskæde skærer Ecco fra

For godt en uge siden fik Eccos fortsatte tilstedeværelse i Rusland konsekvenser her til lands, idet webshoppen Miinto droppede salget af Ecco-produkter.

Nu er turen kommet til en anden kæde, der ikke længere kommer til at sælge Ecco-varer. Den landsdækkende sportskæde Sport 24 har valgt at afslutte samarbejdet med Ecco, og dermed vil det inden længe ikke længere være muligt at finde skogigantens produkter på hylderne, skriver TV 2 Midtvest.

- Der bliver ikke placeret en eneste ny ordre, før de (Ecco, red.) har ændret deres tilgang. Der er bare noget, der er større end en kommerciel tilgang til et marked, siger Lars Elsborg, der er administrerende direktør i Sport24, der har hovedkontor i Funder ved Silkeborg, til mediet.

Sport 24 kommer dog ikke til at fjerne de Ecco-varer, som de i dag har på hylderne. Det ville ikke give mening, fortæller Lars Elsborg til Jydske Vestkysten.

- Vi har snakket om ikke at sælge de Ecco-sko, vi har, men det ville ikke påvirke Ecco. Så vi har valgt, at vi sælger de varer, vi allerede har købt, siger Lars Elsborg til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.187