23948sdkhjf

Rema 1000 vinder særlig pris grundet fravær af støj

Rema 1000 er vinderen Stilhedsprisen, der uddeles af foreningen Vi Elsker Stilhed.

Supermarkedskæden har vundet kåringen foran foreningen Ro på landet, Råbjerg Mile, renholdningsselskabet Urbaser, hovedbiblioteket i Birkerød og musiker Henrik Strube.

Foreningen, der arbejder for miljøer uden unødvendig menneskeskabt støj, har uddelt prisen til Rema 1000, fordi der ikke - i modsætning til i de fleste supermarkeder - bliver spillet musik i forretningerne.

Den begrundelse uddyber stifter af foreningen, Ilse Sand, således:

- Næst efter nabostøj er musik i butikker det, som vores medlemmer klager mest over. Så derfor kommer det faktisk ikke bag på os, at Rema 1000 vinder stort med knap 50 procent af stemmerne. De vinder, blandt andet fordi de er en af de få butikskæder, som har fravalgt at have baggrundsmusik i butikkerne, så kunderne kan handle i fred og ro, og det har stor betydning for vores medlemmer, siger hun.

Prisen er Jonas Schrøder, kommunikationschef i Rema 1000, også godt tilfreds med.

- Det er efterhånden mange år siden, vi besluttede ikke at have musik eller radio i vores butikker, og derfor er vi meget glade for at modtage Stilhedsprisen 2022. Vi lever i en verden fuld af støj og uro, og derfor betyder det meget for os, at medlemmerne af foreningen Vi Elsker Stilhed oplever langt de fleste af vores butikker som et rart sted at handle ind uden unødvendig uro i form af musik, siger han men påpeger dog, at i og med Rema 1000 er franchisedrevet, så kan der være enkelte butikker, hvor radioen er tændt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125