23948sdkhjf

Nyt byggecenter finder 80 nye ansatte på tre uger

På rekordtid er Bauhaus lykkedes med at ansætte 80 nye medarbejdere til kædens nye varehus i Sønderborg.

Her har den lokale ledelse siden marts haft travlt med at samle holdet til opstart 1. maj, og det er ifølge varehuschef Martin Hansen gået over al forventning.

– Det er helt vildt, at vi kan ansætte så mange engagerede og kvalificerede medarbejdere i løbet af tre uger i marts. Vi har fået sammensat et superstærkt hold, hvor 90 procent er lokale og bor her på Als, fortæller varehuschefen i en pressemeddelelse.

Han peger på, at det er en særlig oplevelse at være med til at starte et byggevarehus op fra bunden, fordi alle er nye og arbejder sammen om at skabe de bedste rammer.

– Mange har givet udtryk for, at de er stolte af at kunne være med til at bygge Bauhaus op i deres lokale by. Det er en fantastisk mulighed for hele holdet i fællesskab at afprøve nye idéer og bygge udstillingerne op på en spændende måde, fortæller Martin Hansen.

Han fortæller, at medarbejderne glæder sig til åbningen, og det er de ifølge varehuschefen ikke ene om.

– Jeg har kun modtaget positiv respons fra alle, jeg har snakket med. Det gælder for kunder, samarbejdspartnere og Sønderborg Kommune. Men også for erhvervslivet, hvor mange har været på forkant og allerede har ladet sig registrere som kunder i vores afdeling for Proff-service, fortæller han.

Om kort tid rykker et særligt team fra Bauhaus ind i den tomme bygning. Her skal de opbygge alt indvendigt i varehuset frem mod åbningsdagen, som fortsat er ukendt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125