23948sdkhjf

Power fortsætter med gratis trailerudlejning

Efter syv år med mulighed for at låne en trailer til de store varer har elektronikkæden Power udvidet samarbejdet med virksomheden Freetrailer, som stiller trailerne til rådighed. 

- En stor del af vores kunder køber ret store ting i vores varehuse. Det kan for eksempel være en ny 60-tommers fladskærm til stuen, nye hvidevarer til sommerhuset eller et helt nyt køkken. Efter købet benytter rigtig mange sig af de gratis trailere til at fragte varerne hjem, og derfor er vi glade for, at vi også i fremtiden kan tilbyde denne service, siger Powers adm. direktør, Jesper Boysen, i en pressemeddelelse, og tilføjer:

- For os er det afgørende, at vores kunder får så god en oplevelse i vores varehuse som muligt, og i den sammenhæng er et deleøkonomisk alternativ med trailerlån et helt oplagt tilbud.

Flere end 60.000 udlån er det blevet til, og for fremtiden kan også kunder i Power-varehusene i Slagelse og Ringsted låne en trailer til at fragte større ting hjem.

Rullende markedsføring

Udover at give kunderne en bedre service og samtidig skåne miljøet giver partnerskabet også en forretningsmæssig fordel for virksomheder som Power.

- De samarbejdsaftaler, vi indgår med vores partnere, gør, at et meget stort antal trailere hver eneste dag kommer ud på vejene og bliver brugt. Det giver virksomhederne en stærk og værdiskabende eksponering, da folk i bybilledet jævnligt ser trailerne med de store logoer på. Vi er glade for den indstilling, som Power har til vores forretningskoncept, og vi er rigtig glade for det her partnerskab, hvor vi nu i fremtiden fortsat kan styrke og udbygge vores netværk og tilstedeværelse over for danskerne, siger Philip Filipsen, som er direktør for det børsnoterede selskab Freetailer.

I forbindelse med forlængelsen af samarbejdet er alle trailerne blevet skiftet ud, og de gamle bliver solgt videre til både private og virksomheder, oplyser Freetrailer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opgørelse: Så mange flere pakker kastede Black Friday og Cyber Monday af sig
Pressede forbrugere holdt på pengene Black Friday
Bornholm Spirits indgår partnerskab med stort handelsselskab
Magasin-direktør kigger tilbage: Sådan er det første år gået
Lektor: Sportmaster-lukninger kan være tegn på skidt tendens
Kæmpebøde drev jysk rugbrødsproducent til konkurs
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.112