23948sdkhjf

Lars Larsen Group køber stifterduo helt ud af lille vækstraket

Lars Larsen Group, der i efteråret overtog 78 pct. af online-forretningen Sengetid.dk, har nu også overtaget de resterende 22 pct.

Det skriver Detailwatch.

Den fulde overtagelse betyder desuden et farvel til de to stiftere, Nick Manhart Christensen og Nickolai Dalvang, der siden salget af majoriteten fortsat har været en del af virksomheden som henholdsvis direktør og bestyrelsesmedlem.

– Det er meget naturligt for Jysk at have stifterne med og overtage hele forretningen på et tidspunkt. Det har hele tiden været planen, at Lars Larsen Group skulle overtage 100 pct., og det sker så nu, siger Rune Jungberg Pedersen, kommunikations- og CSR-direktør i Jysk, til Detailwatch.

Ny kvinde på direktionsposten bliver Hanne Bang Vorre, der for nuværende har titel af direktør for e-handel og omnichannel hos Jysk. Indtil hun tiltræder, er den ny marketingdirektør Kasper Fabricius Dorby konstitueret på posten.

En lille vækstraket

Sengetid.dk blev stiftet i 2017, og det blev hurtigt en god forretning for de to barndomsvenner, der nu er ude af virksomheden. Fra første regnskabsår har der været sorte tal på bundlinjen, og skønt regnskabsåret 2021 grundet omlægning strakte sig over bare otte måneder, blev overskuddet sidste år mere end fordoblet til 7,8 mio. før skat.

Egenkapitalen lød ved regnskabsårets udgang i august på 6,9 mio. kr., og hos Lars Larsen Group har man ikke lagt skjul på, at man har store ambitioner på den lille vækstrakets vegne.

– Sengetid er en utroligt spændende virksomhed med et stort vækstpotentiale både i Danmark og udlandet. Med den ekspertise og de økonomiske muligheder, som Sengespecialisten og Lars Larsen Group råder over, er jeg helt sikker på, at vi ser ind i en meget spændende vækstrejse, lød det i efteråret fra Martin Amstrup Bang, adm. direktør i Sengespecialisten, som opkøbet er gjort igennem.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125