23948sdkhjf

Elgiganten indleder samarbejde med Flyvevåbnet

I takt med at droner generelt bliver bedre og billigere, er de blevet hvermandseje til leg og professionelle formål. Med udbredelsen kan Flyvestation Aalborg se en bekymrende stigning i antallet af ulovlige flyvninger for tæt på flyvestationen. 

Derfor er Flyvevåbnet og Nordjyllands Politi gået sammen med Elgiganten om en ny kampagne, der skal sikre, at dronekunder kender flyvereglerne, inden de sender deres nye gadget på vingerne. Det oplyser Elgiganten i en pressemeddelelse.

- Hos Elgiganten gør vi generelt meget ud af at uddanne vores medarbejdere, så de kan give god og kompetent rådgivning om valg og brug af de produkter, vi sælger. Derfor giver det rigtig god mening at indgå i dette samarbejde for at dele viden med vores kunder om sikker brug af droner, siger Martin Albertsen Hansson, varehuschef i Elgiganten, Aalborg.

Sikkerhedskampagne

Kampagnen består af informationsmaterialer, der skal nå ud til brugerne i to trin. Det ene trin er informationsvideo, quiz og flyers, der oplyser om reglerne og konsekvenser ved brud på dem.

Det andet trin er partnerskaber med de erhverv, der ofte bruger droner, og med de forretninger, der sælger droner. De forretninger, der siger ja til at deltage i kampagnen, vil få udleveret klistermærker med sikkerhedsråd til at sætte på æsken, når en kunde køber en drone. 

Elgiganten er den første, der har sagt ja tak til at være partner i kampagnen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125