23948sdkhjf

Dansk modebrand stopper milliardblødning - lukker 1300 butikker

Den danske rigmand Anders Holch Povlsen opgiver salget af modemærket Selected på det kinesiske marked efter længere tids tab. Det skriver Børsen.

- Hovedårsagen til lukningen af Selected er, at vi manglede 400.000 konsumentkøb i offline retail-butikker for at opnå break-even i år 2022. Efter de første fire måneders drift i år har vi konkluderet, at vi ikke ville være i stand til at opnå den målsætning. Det er dermed en naturlig konsekvens og en tilpasning af markedsmæssige forhold, der har ført til denne beslutning, forklarer Dan Friis, medejer af Bestseller Fashion Group China, i en mail til mediet.

Selected har stået for omkring 15 pct. af Bestseller Fashion Group Chinas omsætning, der skulle ligge på niveau med Bestseller - altså i omegnen af 26 mia. kr. ifølge Børsen.

Bestseller Fashion Group China er et selskab uafhængigt af den danske Bestseller-koncern, som adm. direktør Anders Holch ejer halvdelen af sammen med Dan Friis og Allan Warburg. Lukningen kommer derfor ikke til at påvirke resten af Bestseller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141