23948sdkhjf

Dagrofas produktserie får international hæder

Dagligvarekoncernen Dagrofa har for første gang nogensinde lavet et hattrick i den internationale private label-konkurrence Salute to Excellence, som afholdes af Private Label Manufacturers Association, PLMA.

Alle tre priser er gået til produkter i Dagrofas Grøn Balance-serie, der har både har Astma- og Allergimærket, Svanemærket og Vegan-mærket. Det drejer sig om kategorierne ”Babybleer og vådservietter”, ”Miljøvenlige Vaskemidler” og ”Opvaskemidler”.

- Det er jo et kæmpe skulderklap og et tegn på, vi er på vej i den rigtige retning med vores øgede fokus på Grøn Balance serien som en del af vores nye strategi #FremgangSammen. Samtidig har vi som led i vores CSR-strategi høje ambitioner for vores produkter indenfor økologi, miljø og sundhed, siger kategoridirektør Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Dagrofa har vundet prisen ad flere omgange, men det er første gang, at fødevarekoncernen vinder tre priser i det samme år.

Vækst på 10 pct.

”Bæredygtigt, god værdi for pengene” og ”fri for alt = fremtidens produkt” var nogle af de kommentarer, som gik igen blandt dommerne. Det nyligt opdaterede design fik også stor anerkendelse for at præsentere en komplet helhedsoplevelse af de værdier inden for økologi, miljø og sundhed produkterne repræsenterer.

Ifølge Michael Christensen har en øget strategisk indsats på egne varer og CSR også en del at gøre med Grøn Balances flotte præstation til Salute to Excellence-konkurrencen.

- Vores egne varer har altid været gode, men vi har givet dem endnu et løft på både indhold og design, og det har givet pote. F.eks. er salget af Grøn Balance steget med over 10 pct. på et år, og nu har vi også vundet tre prestigefyldte priser, siger kategoridirektøren.

Dommerne vurderede produkterne ud fra flere parametre, herunder produktkoncept og fremtoning, emballage, repræsentation og værdi for pengene. Mere end 450 produkter fordelt på 69 kategorier fra 20 forskellige lande er blevet vurderet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11