23948sdkhjf

Dagrofa skifter central ledelsesfigur ud

Dagrofa tager afsked med sin koncernøkonomidirektør, Henrik Christiansen, og hilser i stedet den erfarne økonomiprofil Thomas Thellersen Børner velkommen.

53-årige Thomas Thellersen Børner starter senest 1. november 2022 og får ansvaret for Økonomi, Koncernjura & Compliance, Ejendomsudvikling, IT og Koncernindkøb i Dagrofa og indtræder i direktionen. Det oplyser Dagrofa i en pressemeddelelse.

Dagrofas koncernchef Tomas Pietrangeli ser frem til at styrke organisationen yderligere og byder den nye direktør velkommen:

- Vores nye strategi #FremgangSammen handler om at skabe en målrettet vækst på tværs af koncernen, og med Thomas på holdet står vi endnu stærkere i den ambitiøse transformation, vi er på vej igennem. Han kommer senest fra en af Danmarks største virksomheder med en yderst relevant og solid erfaring inden for økonomi, ejendomsudvikling og IT, hvilket er nogle af hjørnestenene i vores strategi. Og så har Thomas den helt rette indstilling til at få et succesfuldt samarbejde med vores medarbejdere, købmænd og kunder, siger koncernchef Tomas Pietrangeli.

Thomas Thellersen Børner kommer med en baggrund fra Københavns Kommune, Transport- og Energiministeriet, Finansministeriet og senest fra en stilling som økonomidirektør/CFO i DSB, hvor han har været siden 2015. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har efteruddannelse fra blandt andet MIT, London Business School og CBS.

- For mig er netop samarbejde og videreudviklingen af virksomheden nøgleord, så jeg ser frem til at kaste mig ind i de strategiske planer og det daglige arbejde sammen med alle de dygtige medarbejdere og selvstændige købmænd i Dagrofa, fortæller den kommende koncernøkonomidirektør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126