23948sdkhjf

Anders Hagh fra Salling Group kåres som Årets CFO

Salling Groups finansdirektør, Anders Hagh, er blevet kåret som Årets CFO af konsulenthuset PwC ved den tiende uddeling af prisen hos PwC i Hellerup 2. juni.

“Gennem sine mere end seks år i ledelsen har Anders opnået betydelige resultater og har udviklet Salling Groups finansfunktion fra at have et stærkt fokus på transaktioner til en moderne finansfunktion, der spiller en betydelig rolle i udviklingen og driften af Salling Group,” lyder det i begrundelsen fra den uafhængige jury.

I 2015 blev Anders Hagh som 38-årig headhuntet til en stilling som CFO for Danmarks største detailhandelvirksomhed. Her blev han sat i spidsen for det fortsatte arbejde med at løfte Salling Groups finansfunktion op på et internationalt niveau og sikre et stærkere forretningsdrevet samspil mellem kæderne, finans- og indkøbsfunktionerne.

Juryen fremhæver videre, at Anders Hagh i sin transformation af Salling Groups finansfunktion har haft et skarpt øje på den digitale transformation, og på hvorledes digitalisering kan være med til at styrke rapportering og forretningsindsigt i en virksomhed med millioner af daglige transaktioner.

Anders Hagh har i flere tilfælde ansat yngre, dygtige ledere med stort potentiale i sin organisation og har målrettet arbejdet med karriere- og talentudvikling. Som resultat af de flotte resultater, som Anders Hagh har opnået i Salling Group, indtrådte han i 2021 i direktionen for Salling Group sammen med Per Bank.

Anders Hagh er 44 år og uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 2001. Han startede sin karriere i Maersk Drilling som Financial Manager i 2001. I 2005 skiftede han til Maersk Line, hvor han i 2007 blev forfremmet til Director i Finance and Accounting. I 2010 fik han sin første CFO-stilling, idet han tiltrådte som CFO i Toms Gruppen, og i 2015 blev han headhuntet til en stilling som CFO for Salling Group.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.205