23948sdkhjf

Designvirksomhed stikker spaden i jorden til 3.350 nye kvm

Midtjyske Oyoy Living Design har netop taget første spadestik til et nyt domicil, der forventes at stå færdigt i starten af 2023.

Domicilet, der kommer til at ligge i naturskønne omgivelser på Bitsovvej tæt på Herning og den historiske Bitsovgård, skal rumme både administration og showroom på i alt 650 kvm samt et nyt højlager på hele 2.700 kvm. Dermed skulle rammerne være på plads til de kommende års vækst og et produktudvalg, der i stigende grad er præget af større design- og interiørprodukter.

– Oyoy Living Designs nye hjem skal være en ramme om virksomhedens kreative univers og ikke mindst tilbyde vores medarbejdere moderne forhold og et inspirerende arbejdsmiljø, udtaler direktør og medejer Søren Anker Hansen i en pressemeddelelse.

Virksomhedens nye hovedkontor får til huse på en skrånende grund, og ønsket har været at opføre byggeriet i naturlige omgivelser med fokus på ærlige materialevalg, bæredygtighed og biodiversitet i respekt for den omkringliggende natur. Stregen til det nye byggeri er ført af arkitekt Niels Christian Andersen fra arkitektfirmaet Gjørtz/Andersen/Arkitekter i Aarhus, og det er bygge-og entreprenørvirksomheden Jens Jensen, der står for opførelsen.

Hos designvirksomheden ser man frem til at kunne rykke ind i de nye rammer, og håbet er, at det ikke kun er de 18 ansatte, der får glæde af den naturskønne beliggenhed.

– Vi har haft et stort ønske om, at vores domicil og showrooms kan huse in-house messer og vil indbyde til et livligt miljø til inspiration for kunder og samarbejdspartnere. Vi ser meget frem til at byde alle velkommen, siger Lotte Fynboe, stifter, medejer og kreativ direktør i Oyoy Living Design.

Redaktionen/tib

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125