23948sdkhjf

Dagligvare-koryfæ runder skarpt hjørne

Carsten Wandorf, der i mere end et kvart århundrede har stået i spidsen for Fritz Schur Consumer Group, fylder 60 år søndag den 12. juni. 

Det lange seje engagement for samme virksomhed skyldes ifølge kolleger, forretningsforbindelser og venner, at han her har kunnet kombinere det solide købmandskab med muligheden for at kaste sin energi i kreative tiltag og i nye såvel som gamle relationer, som han om nogen mestrer at dyrke.

Carsten Wandorf er født og opvokset i Hvidovre, hvor han gik på Dansborgskolen. Han tog sin studentereksamen på Vestre Borgerdyd Gymnasium. Siden tog han en HD på Handelshøjskolen i København, det nuværende CBS.

Før han tiltrådte hos Fritz Schur i 1995, var Carsten Wandorf blandt andet ansat i Arla, dengang MD Foods. De senere år har han som bestyrelsesformand for Mærkevareleverandørerne været en samlende figur i dette kommercielle interessefællesskab for leverandører til dansk detailhandel. 

Han elsker at undervise og er formand for den kreds af virksomheder, de såkaldte Founding Partners, der har hjulpet uddannelsen Commercial and Retail Management på vej på Aarhus BSS. Han er tillige formand for udvalget for emballage i regeringens klimapartnerskab for handelsbranchen.

Carsten Wandorf betegnes både professionelt og privat som en meget talende person, der dog samtidig er omsorgsfuld og nærværende – altid oprigtigt interesseret i andre mennesker og villig til at lytte. Han er nysgerrig og videbegærlig, og han påskønner modspil på sin vej, fordi det kan give et forbedret slutresultat. 

Han kommunikerer godt med såvel høj som lav og har hang til at fordybe sig i intellektuelle snakke, når chancen byder sig. Jagt og musik udgør et væsentligt element i den sparsomme fritid, hvor han også gerne kaster sig over at nørde med perfektion af grill-kunsten.

Privat er Carsten Wandorf gift med Charlotte Wandorf. De har to voksne børn og bor i Charlottenlund. 

redaktionen/cbu

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.113