23948sdkhjf

Så er der skrevet under: Bestseller bruger 2 milliarder på nyt logistikcenter

Bestseller har fået styr på de sidste detaljer, og nu er der skrevet under på det 100.000 kvm store logistikcenter, som modekoncernen vil opføre i kystbyen Lelystad i Holland. 

RetailNews har tidligere beskrevet Bestsellers planer om at rykke tættere på de europæiske markeder, så man både mindsker CO2-udledningen og risikoen for forsyningsproblemer.

Logistikcentret beskrives som "afgørende for at udvide Bestsellers forsyningskæde" og skal bringe Bestseller "tættere på de største wholesale-kunder og detailmarkeder i Europa".

- Logistik er et stadig vigtigere fokusområde for Bestseller og hele detailbranchen. At øge kapaciteten og skabe en fleksibel forsyningskæde er afgørende for at få vores produkter frem til kunderne til tiden. Det er derfor, vi investerer ambitiøst og bygger dette højteknologiske og mere bæredygtige distributionscenter, fortæller Allan Kyhe Kjærgaard, logistikdirektør hos Bestseller. 

Det kommende logistikcenter forventes klar til brug i 2026 og vil give beskæftigelse til omkring 500 medarbejdere. Kontrakten er på 28 ha jord, og centret bliver mere end 100.000 kvm stort med en lagerkapacitet på op til 2.000.000 kasser og 5.300.000 styk plukket om ugen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078