23948sdkhjf

Meny lancerer nyt take-away-koncept med mulighed for levering

I et forsøg på at nå flere travle danskere har Meny indgået et samarbejde med fastfood-firmaet Noahs om en ny slags take-away i Meny-butikkerne. 

Maden bestilles enten via app eller en tablet i butikken, og efter et kvarter kan den enten afhentes i udvalgte Meny-butikker eller leveres direkte til kundens dør. 

- Konceptet taler ind i vores overordnede koncernstrategi #FremgangSammen, som har fokus på digitalisering og innovation. Derfor er det ekstravigtigt, at vi som Danmarks madmarked kan være firstmovers og tilbyde kunderne en endnu bedre helhedsoplevelse, når de handler hos os, udtaler kædedirektør for Meny Richo Boss i en pressemeddelelse.

Lignende koncepter findes også i andre større supermarkedskæder i blandt andet Holland, USA og Storbritannien. 

Modsvar til discountjagt

Dagrofa, som ejer Meny-kæden, kalder det nye tiltag en del af en offensiv strategi, som skal sætte Meny på landkortet, når det kommer til at servicere flere af kundernes behov. Det sker midt i en tid med prisstigninger, der ellers får flere forbrugere til at vælge discount til.

Den stigende inflation ændrer dog ikke på, at danskerne efterspørger nemme, hurtige og sunde convenience-løsninger i form af ready-to-heat og ready-to-eat. 

Derfor kommer det nye samarbejde med Noahs til at række ud over Menys eksisterende delikatesseafdelinger ved blandt andet også at omfatte mulighed for hjemmelevering og udlevering via pick-up-bokse udenfor Meny efter åbningstid.

To butikker skal teste smart kitchen-konceptet af i første omgang, men flere end ti supermarkeder forventes at tilbyde retter fra Noahs inden næste sommer.

/cbu

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141