23948sdkhjf

Lidl ansætter ny HR-direktør

Hauke Daene er ny direktør for Human Ressources-området i Lidl Danmark. Og med mere end 13 års international erfaring i dagligvarekæden og senest et HR-ansvar for hele Lidl Tyskland, der er discounterens største marked, kommer han med solid erfaring fra branchen, som han glæder sig til at bruge i Danmark.

40-årige Hauke Daene begyndte sin karriere i Lidl i 2009 som områdeleder i sin hjemby Hamborg og har i løbet af sin tid været en tur i Lidl Storbritannien. Siden 2020 har Hauke Daene bestredet jobbet som HR-direktør for Lidls tyske hovedkontor og 39 regioner i landet.

Hauke Daene får i Lidl Danmark ansvaret for afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement.

- Vores passion er at udvikle medarbejdere med inspirerende lederskab og tilbyde nationale og – som Europas største dagligvarekæde – også internationale jobmuligheder. Jeg er stolt af at være en del af Lidl Danmark, og jeg er glad for at støtte vores #teamlidl-succeshistorie, siger Hauke Daene.

- Hauke Daene fuldender direktionen i Lidl Danmark, og jeg er meget glad for at få ham med på holdet, for han kommer med en stor erfaring som HR-direktør fra Lidl Tyskland, som er det største Lidl-land. Hauke har en stor passion for mennesker og er meget loyal, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han meget hurtigt lærer Lidl Danmark at kende og får skabt et endnu stærkere HR-team, siger adm. direktør for Lidl Danmark Jens Stratmann.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.188