23948sdkhjf

HK Handel er klar til at hjælpe medlemmer i Field's

Hvis man har oplevet søndagens forfærdelige angreb i shoppingcenteret Field's på Amager, skal man ikke tøve med at søge hjælp til at bearbejde den tragiske oplevelse.

Sådan lyder opfordringen fra Mette Høgh, der er formand for HK Handel, fagforening for blandt andre butiksansatte.

- Jeg føler dybt med de personer, der befandt sig i centeret og oplevede skyderiet, og jeg sender min dybeste medfølelse til ofrene og deres pårørende. Det er voldsomt at være vidne til sådan et angreb. Derfor er det vigtigt, at man ikke holder sig tilbage med at få hjælp til at bearbejde hændelsen. Vi sidder klar til at hjælpe i HK Handel, siger hun.

Forsinkede reaktioner er normale

Myndighederne stiller krisehjælp til rådighed, men medlemmer af HK Handel kan også få hjælp via telefon 33 30 29 33 - her og nu, men også, hvis man først er klar til at tale om oplevelsen senere.

Ifølge HK Handel er det desuden vigtigt, at man anmelder det som en arbejdsskade, hvis man har været på arbejde i Field's under angrebet. Også selv om man i første omgang ikke mener, at man er særligt påvirket af hændelsen, da en belastningsreaktion kan komme langt senere og opbygges over tid.

- Vi ved, at den her type oplevelser kan sætte sig i folk, og for nogen vil der formentlig gå noget tid, før de reagerer. Det er helt normalt, og vi er klar til at hjælpe, når der er brug for det, siger Mette Høgh.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172