23948sdkhjf

Kunder forarges over storcenters "turistfælde"

Hvis Randers Storcenter troede, det var en god ide at lade installere en hæveautomat fra Euronet, har en enig gruppe kunder på centerets facebookside fortalt, at det i hvert fald ikke var tilfældet.

I et opslag viser Randers Storcenter stolt den nye maskine frem og skriver dertil: 

"Kender du det med at komme afsted uden kontanter? Udenfor rød indgang finder du en Euronet ATM. Automaten indeholder danske kroner, og information om evt. gebyrer fremgår på skærmen."

.

Men læser man kommentarsporet, ser man udtalelser som "frygtelig turistfælde", "det værste lort" og "Randers Storcenter burde forbyde at have dem stående", og flere sætter spørgsmålstegn ved den egentlige kundeservice fra storcenterets side, når der i forvejen forefindes en hæveautomat fra Jutlander Bank i centeret. 

Euronet har sine berømte - eller snarere berygtede - hæveautomater placeret i de fleste byer af en vis størrelse i både ind- og udland. På Trustpilot giver brugerne heller ikke fem flade ører for konceptet, der blandt andet byder på høje hævegebyrer. En score på 1,1 (på en skala fra 1 til 5) er, hvad det kan blive til for Euronet ATM.

Svindel er et ord, der går igen i anmeldelserne.

Randers Amtsavis har forsøgt at få Randers Storcenters centerchef, Jacob Hald Christensen, til at forklare baggrunden for samarbejdet, men forgæves. Han har i stedet givet avisen en skriftlig kommentar:

"Som tillæg til hæveautomaten fra Jutlander Bank, som fortsat vil være at finde ved Randers Storcenter, blev der i uge 28 opsat en hæveautomat fra Euronet. Den nye hæveautomat fungerer som et godt supplement til de eksisterende muligheder nær Randers Storcenter og udvider dermed vores danske og udenlandske kunders muligheder for at hæve kontanter i nærområdet," skriver han til mediet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjysk Magasin løfter sløret for helt ny og fast afdeling
Dansk tøjmærke oven på begivenhedsrigt 2022: - Vi kan tydeligt se, at vores strategi lønner sig
Tysk dagligvarekæde ansætter brandingekspert: Vil stå endnu stærkere i fremtidens detaillandskab
Et mulehår fra milliarden – men bundlinjen er halveret hos Carl Hansen & Søn
Efter 18 år på posten: Harald Nyborg skifter ud i direktørstolen
Formand for 70 møbelbutikker frygtede dobbelt dyk: - Nu er jeg en kende mere optimistisk
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173