23948sdkhjf

Populære lyddrenge kendt fra Løvens Hule skruer op

- Vi er unge og måske naive i vores måde at udfordre status quo på.

Sådan lyder det fra administrerende direktør og produktansvarlig i lydvirksomheden Wavell, Casper Christiansen.

Sammen med sine to medstiftere var han tidligere på året i Løvens Hule. Det besøg kastede en investering på 200.000 kroner af sig fra Christian Arnstedt og Jan Lehrmann, der tilsammen fik ejerskab af 30 procent af virksomheden.

Siden tv-udsendelsen løb over skærmen har Wavell haft rigeligt at se til. Blandt andet har de - i tråd med hvad de lagde op til i tv-programmet - haft et fokus på bæredygtighed.

Derfor lancerer de to nye produkter - en højttaler og et par hovedtelefoner - som er lavet i genanvendt plast. Og her kommer Casper Christiansens førnævnte naivitet ind i billedet. For kan man blot komme med et helt nyt koncept og etablere sig blandt de store elektronikproducenter?

- Den naivitet giver os gåpåmod til at se muligheder i at ændre og udfordre vores nuværende produkter, så vi kan være med til at revolutionere lydbranchen, hvad vi for tre år siden drømte om at gøre. Vi er bestemt ikke i mål med vores initiativer, og vi ved, at der findes meget mere i det lydunivers, vi er i gang med at udforske og etablere os i, siger Casper Christiansen i en pressemeddelelse fra Wavell.

Med grundigt forarbejde i baghånden tror direktøren derfor også på, at de har en lovende fremtid i vente.

- Efter mange samtaler med både investorer, samarbejdspartnere og ikke mindst konkurrenter bliver vi bekræftet i, at dette er tilpas udfordrende for den allerede etablerede lydbranche, hvilket er fundamentalt for, at vi kan understøtte vores vækst og modne virksomheden, lyder det fra Casper Christiansen.

Wavell omsatte i 2021 for 2,2 millioner kroner, men i foråret lød det, at man forventede at omsætte for "betydeligt mere" i 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156