23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hellere kulinarisk kvalitet end store mængder

Tidens kulinariske trend er ifølge fremtidsforsker og direktør i Future Navigator Anne Skare Nielsen, at forbrugerne hellere vil have mindre, men bedre mad.














For eksempel har Løgismose, der satser på gourmetprodukter, allerede succes med at samarbejde med discount-kæden Netto, og fremover vil Irma sælge økologisk mel, mysli og kød fra den lille limfjordsø Livø. Mikael Hansen, der er kok og formand for Smagen af Fyn, ser gerne, at de små øer går forrest i udviklingen mod bedre fødevarer. I den forbindelse er det en start, at produkterne fra Livø, der kun har syv beboere, fra oktober kan findes i Irma. - Det er dejligt, at Irma griber fat i sådan en lille ø, siger han.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094