23948sdkhjf

Boligimperium slår dørene op til nyt butikskoncept

Efter at have testet sit nye koncept af på Vesterbro har Ikea nu allerede sit tredje Planning Studio på vej. Det kommer til Bryggen i Vejle til november. 

- Med etableringen af det nye Ikea planning studio placerer vi os ikke bare i hjertet af Vejle, men også i Trekantsområdet. Det betyder, at vi kommer tættere på kunderne i en stor region, som i dag kører til enten Odense eller Aarhus for at komme i Ikea. Fra november kan de træde ind i inspirerende omgivelser og søge råd og vejledning til det nye køkken, garderobeskabet i soveværelset eller noget helt tredje, udtaler Anders Lyhne Nordtorp, som er Ikeas danske chef med ansvar for udrulningen af butikkerne.

Man skal ellers ikke længere tilbage end juli for at finde den seneste åbning af det nye butiksformat, der har som fokus at - som navnet antyder - hjælpe kunder med at planlægge designet af deres køkkener, badeværelser og deslige.

Det nye planning studio bliver på beskedne 153 kvm, og det bliver således heller ikke muligt at købe eller afhente varer fra Ikea på stedet. Til gengæld kan kunder booke et møde med en Ikea-medarbejder, som kan hjælpe dem videre med boligindretningsdrømmene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109